Handelsbetingelser


Disse betingelser er skrevet for at beskytte køber og sælger, når der indgås en handel med Syv IVS – afmeldkirkeskat.dk. Dette er gjort ved at opstille en fælles række betingelser, så der ikke er nogen tvivl om, hvordan der handles med hinanden. Samtidig er betingelserne med til at give et fælles grundlag for en god oplevelse og en sikker handel.

Nedenstående betingelser er gældende fra 2013, og kan ændres uden varsel.

Betingelser for medlemskab af den danske folkekirke

Når du er kunde hos Afmeldkirkeskat.dk bekræfter du samtidig, at du er medlem af den danske folkekirke. Denne information er hele bevæggrunden for at være kunde hos os, og det er den information vi handler på, når vi behandler din udmeldelse.

Hvis du efterfølgende finder ud af, at du ikke er medlem af folkekirken, og dermed har givet os forkerte oplysninger, yder vi ingen returret for vores arbejde, der på det givne tidspunkt allerede vil være udført.

Betingelser for produkt og leverance:

Hos afmeldkirkeskat.dk køber du et udmeldelsesdokument. Vi har ikke adgang til kirkens registre, og kan ikke registrere din udmeldelse udenom kirken. Det kan variere hvordan kirken ønsker at få din udmeldelse leveret. Det kan ske pr. NemID, Pr. email eller pr. brev.

Af os køber du selve den udfyldte udmeldelsesblanket, sammen med den lettest mulige leverancemetode i dit område.

Betingelser for priser:

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle oplyste priser er inklusiv moms. Syv IVS kan til enhver tid ændre de angivne priser.

Betingelser for afbestilling:

Da vi generer din bestilling omgående, yder vi ingen mulighed for afbestilling

Betingelser for referencer:

Hos Syv IVS elsker vi at vise os frem. Det gør vi ved at have en offentlig liste over nogle af vores. Dette gør, at vores kunder kan se, hvem vi har handlet med. Hvis du som kunde ikke ønsker at blive skrevet på denne referenceliste, skal du frasige dig dette i en e-mail til os.

Betingelser for betaling:

Hos Syv IVS tilbyder vi vores kunder at betale på følgende vis:

Online: MobilePay, Dankort, VISA Dankort, Mastercard eller Maestro

Da dit dokument omgående leveres, trækker vi pengene med det samme.

Skulle du ønske at betale på anden vis, bedes du kontakte os.

Der sendes automatisk en kvittering til alle kunder, som bestiller via afmeldkirkeskat.dk.

Betingelser for: Levering af produkter

Vi leverer din bestilling til kirken omgående. Kirken kan dog have noget sagsbehandlingstid. Når sagen er behandlet hos kirken, vil ændringen fremgå i det offentlige register, og blive registreret hos SKAT.

Betingelser for fortrydelsesret:

Da vi generer din bestilling omgående, yder vi ingen fortrydelsesret.

Betingelser for personoplysninger:

Syv IVS er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Personfølsomme oplysninger såsom CPR nummer opbevares ikke. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til os via kontaktsiden. Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Syv IVS, der har adgang til disse data.

Betingelser for e-mail:

Syv IVS kan til enhver tid kontakte dig på e-mail i forbindelse med en ordre eller opfølgende salg, markedsføring eller andre forespørgsler.

Betingelser for klage:

Du kan selvfølgelig klage direkte til os, men en klage over en vare købt hos os kan også indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse [email protected]

Betingelser for lovvalg og værneting:

Alle købsaftaler hos Syv IVS indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via afmeldkirkeskat.dk og om disse betingelser skal indbringes for byretten i København.

Betingelser for log og cookies:

Logstatistik bruges på afmeldkirkeskat.dk. Vi bruger Google Analytics til at indsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af hjemmesiden de benytter og meget andet.
Statistikken anvendes til bl.a. at optimere hjemmesiden, dens funktionaliteter og øge brugervenligheden.
Syv IVS benytter Google Adwords Conversion til at se, hvor høj en værdi vores betalte reklamer har for os.
Cookies kan blive anvendt, når du besøger afmeldkirkeskat.dk.

Alle betingelser hos afmeldkirkeskat.dk er lavet for at undgå misforståelser og sikre en god handel.

 

 

Hvem står bag?

Vi er en gruppe danskere med teknisk snilde, og en tro på at alle bør træffe valget, om de har lyst til at støtte en religiøs organisation.

Vi er hverken modstandere af religion eller folkekirken, men ønsker blot at give folk valgfrihed ved at fjerne bureaukratiet.

Send os en besked

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du benytte formularen forneden.
Vi får rigtig mange henvendelser, men prøver at svare alle inden 24 timer

Fields marked with an * are required